Ha hiszel az álmaidban és harcolsz értük, akkor ők is harcolni fognak érted...

2019.03.20

     Itt a tavasz, ébredezik a természet és vele együtt az emberi lelkek is. Ahogy a természet, úgy az emberi lelkek is megújulásra vágynak.

A szikrázó napsugár, amely nemcsak a földet, hanem lelkünket is felmelegíti, erőt ad nekünk a feltöltődéshez, a megújuláshoz. Ha nyitott szemmel járunk, gyönyörködhetünk a sok körülöttünk lévő csodában, a természet ujjászületésében, és esélyt adhatunk magunknak is a megújulásra.

Eltemetjük a telet, vele együtt elengedjük azokat a dolgokat, amelyek már nem minket szolgálnak, hogy újult erővel, tiszta lélekkel valami új vegye kezdetét.

Minden megújulás egy esély, egy szebb, egy boldogabb életre, ahol az új álmok és a célok kapnak helyet, megadva ezzel a lehetőséget a változásra.

Az elmúlt időszak az én életemben is tele volt megpróbáltatásokkal, leckékkel, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy most újult erővel, tiszta szívvel tudjak helyet adni az új álmaimnak és céljaimnak. 

A tavasz elhozza magával nemcsak a napsugarak melegét, hanem a szívekbe hatoló melegséget is. Ilyenkor mindenki sokkal vidámabb, energikusabb és talán kicsit boldogabb is :).

Számomra a tavasz egy olyan álom beteljesülését hozta el magával, amiről talán még én magam is azt hittem, hogy csupán a leírt álmaim és céljaim közt szerepelhet.

A TEGNAPI NAP EGY NAGYON KÜLÖNLEGES NAP VOLT AZ ÉLETEMBEN.

Olyan dolog történt, amelyet még most sem vagyok képes elhinni, bár tudom, hogy ennek az álomnak a megvalósulásához mekkora hit kellett. Egy olyan hit, ami csak benned él, ami semmivel nincs a realitásban alátámasztva, csupán a szívedben létezik és éltetni az álmod.

,,A hit azt jelenti, hogy az ember elhiszi, amit még nem lát. Ennek a hitnek pedig az a jutalma, hogy látni fogja, amiben hisz.,,

                                                                                                                                         Szent Ágoston

Talán ezek voltak azok a gondolatok, amelyek az én hitemet is megerősítették, hogy elhiggyem, az álmom megvalósulhat.

Tegnap hivatalosan is megjelent az első motivációs könyvem, a TEREMTSD MEG MAGAD ÁLOMÉLETED! angol változata az Amerikai Egyesült Államokban, és napokon belül nem csak az USA könyvesboltjainak online áruházaiban, hanem világszerte elérhető lesz. Napokon belül megérkezik hozzám az első nyomtatott saját példányom az USA-ból, amit most legalább annyira várok, mint ahogyan a tavasz érkezését is vártam.

Ma a tavasz első napján, ami egyébként az én névnapom is, és a boldogság világnapja is, olyan mérföldkőhöz érkezett az életem, amikor úgy érzem, hogy elmondhatom, hogy a HIT mindent megteremt.

És ezt most már nem csak az idézetekkel kapcsolatban mondhatom el, hanem azért, mert a saját bőrömön tapasztaltam. azt, hogy a HITNEK milyen hatalmas teremtőereje van. 

Egy évvel ezelőtt, amikor a könyvem magyar kézirata már készen volt, még azt sem tudtam, hogyan lesz abból egyszer könyv, az angol könyvről akkor meg még álmodni sem mertem. Hogy is mertem volna, mikor azt sem tudtam, a magyar könyvem hogyan jelenhet meg. 

Azóta eltelt pár hónap és én az álmok tengerén nagyobb vizekre eveztem, most pedig elmondhatom, hogy örülök, hogy így tettem. Örülök annak, hogy hittem magamban, az álmomban, ami most úgy valósult meg, hogy szinte észre sem vettem. Oly könnyedén és hirtelen, hogy szinte még fel sem fogtam, hogy elérkezett az idő, hogy az álomlistámon ezt a pontot is kipipáljam. 

És igen, büszke vagyok magamra, de nem nagyképűségből, hanem tiszta alázattal, őszinte szívvel, mert tudom, hogy megérdemeltem. Azért, mert nem adtam fel az álmom, hanem harcoltam érte, ahogy ő is harcolt értem.

És hogy mire vagyok a legbüszkébb? Hát persze, hogy arra, hogy az egész könyvet én magam fordítottam legjobb tudásom szerint, na de persze azért hivatalos könyvfordító is ellenőrizte a munkámat :).

Végezetül pedig azt kívánom mindenkinek, aki most ezt a bejegyzésemet olvassa, hogy legyen elég hite ahhoz, hogy álmai útjába eredjen. 

Ehhez kívánok őszinte szívből sok erőt, kitartást és elsősorban HITET!!!

,,Dédelgesd álmaid és terveid, mert lelkedből fogantak, nyomukban valósul meg mindaz, amit elérsz.,,

Napoleon Hill

Szeretettel

                                                   KlaudiaFerenczi Klaudia - Ferenczi Klaudia hivatalos weboldala
Minden jog fenntartva 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!